Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteessa kerromme, kuinka organisaatiomme (Oivan Group Oy) käyttää henkilökohtaisia tietoja, joita käyttäjästä kerätään heidän käyttäessään verkkosivustoamme.

Rekisterinpitäjä:

Oivan Group Oy (myöhemmin “me” ja “OIVAN”)

Ruoholahdenkatu 8

00180 Helsinki

puh. +358 40 730 7813

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tietosuojapolitiikastamme OIVANilla, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: myprivacy@oivan.com

Aiheet:

• Mitä tietoja keräämme?
• Miten keräämme tietoja?
• Miten käytämme sinusta kerättyjä tietoja?
• Miten turvaamme tietosi?
• Markkinointi
• Mitä oikeuksia sinulla on tietosuojaan liittyen?
• Mitä ovat evästeet?
• Miten käytämme evästeitä?
• Minkälaisia evästeitä käytämme?
• Miten hallitset evästeitäsi?
• Tietosuojakäytännöt muilla verkkosivustoilla
• Muutokset tietosuojakäytäntöömme
• Miten voit ottaa meihin yhteyttä?
• Miten voit ottaa yhteyttä asianmukaisiin viranomaisiin?

Mitä tietoja keräämme?

Yhtiömme kerää seuraavia tietoja:

Työnhakijat

Käsittelemme seuraavia henkilökohtaisia tietoja työnhaku- ja rekrytointiprosessin aikana:

• Etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite

Yllä olevien tietojen lisäksi käsittelemme seuraavia tietoja siltä osin, kun tarjoat meille kyseisiä tietoja rekrytointiprosessin aikana:

• Puhelinnumero
• Kotiosoite
• Nykyinen työnantaja
• Koulutus ja työkokemus
• Tiedot ja taidot
• Julkisesti avoimet tiedot LinkedIn-, Github- ja Twitter-profiileissa
• Tietoja, joita jaat CV:si ja portfoliosi kautta sekä muita tietoja ja liitteitä, joita tarjoat meille
Lisäksi käsittelemme asianmukaisessa laajuudessa seuraavia tietoja rekrytointiprosessin aikana:
• Arvio sopivuudestasi hakemaasi tehtävään, tai hyväksynnälläsi, muihin yhtiössämme avoimina oleviin tehtäviin
• Viestintä sinun ja meidän välillämme sekä työhaastattelun aikana kerätyt tiedot
• Mahdolliset tiedot, joita suosittelijasi antavat
• Tietoa rekrytointiprosessista ja sen lopputulemasta sekä mahdolliseen rekrytointiin liittyvän tehtävänimikkeen toteutuksesta
• Mahdollinen palautteemme sinulle, jotta voit parantua työssäsi vielä enemmän rekrytointiprosessin jälkeen

Kerättyjä tietoja käytetään, jotta voimme käsitellä työhakemuksesi (mukaan lukien suorittaa rekrytointiprosessin, arvioida työhakemuksesi, tehdä työhaastattelun sekä valita sopivan hakijan) sekä pitää sinut ajan tasalla rekrytointiprosessin etenemisestä sekä tukea mahdollisessa orientaatiossa ja työsuhteen alkamisessa.

Kerätyt henkilökohtaiset tiedot koostuvat pääasiassa tiedoista, joita päätät antaa meille. Hyväksynnälläsi tietoja voidaan vastaanottaa myös muista lähteistä, esimerkiksi antamiltasi suosittelijoilta.

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit

Jos olet asiakkaamme tai yhteistyökumppanimme, saatamme käsitellä seuraavia henkilötietoja:

• Etu- ja sukunimi
• Organisaation tiedot, mukaan lukien yhteystiedot
• Tiedot tehtävänimikkeestä sekä yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero)
• Muut meille annetut tiedot (esim. asiakaspalaute, rekisteröityminen tapahtumaan sekä uutiskirjeen tilaus)
• IP-osoite

Kerättyjä tietoja käytetään, jotta voimme hallita asiakas- ja yhteistyösuhteitamme sekä kehittää OIVANin palveluita ja tapahtumia.

Henkilötietoja kerätään pääosin asiakas- ja kumppanuussuhteiden hallinnassa ja toteuttamisessa. Tällaisiin tietoihin lukeutuu myös tiedot, joita henkilö päättää tarjota meille (esim. rekisteröityessäsi järjestämäämme tapahtumaan, tilatessasi uutiskirjeemme tai vieraillessasi verkkosivustollamme).

Muut kontaktit tai chatbottimme kautta saadut tiedot

Jos olet meihin yhteydessä, esimerkiksi kysyäksesi palveluistamme, rekisteröityäksesi järjestämäämme tapahtumaan tai tilataksesi uutiskirjeemme, saatamme käsitellä seuraavia henkilötietoja siltä osin, kun olemme saaneet kyseisiä tietoja sinulta:

• Etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Puhelinnumero
• Organisaation nimi ja yhteystiedot
• Maa
• Tiedot tehtävänimikkeestä sekä yhteystiedot
• IP-osoite
• Muut tiedot, joita päätät antaa meille (esim. LinkedIn-profiilin url-osoite)
• Kerättyjä tietoja käytetään, jotta voimme käsitellä yhteydenottosi ja pyyntösi sekä pysyäksemme yhteydessä sinuun.

Kerätyt tiedot koostuvat pääosin tiedoista, joita päätät tarjota meille. Lisäksi tietoihin saattaa sisältyä verkkosivuston käyttöön liittyviä tietoja evästeiden kautta (lue lisää evästekäytännöistämme alta kohdasta ”Evästeet”).

Miten keräämme tietosi?

Sinä tarjoat suoraan yhtiöllemme suurimman osan tiedoista, joita keräämme. Keräämme ja käsittelemme tietojasi, kun:

• Rekisteröidyt netissä tai teet tilauksen mille tahansa tuotteellemme tai palvelullemme.
• Täytät vapaaehtoisesti asiakaskyselyn tai annat palautetta minkä tahansa viestialustamme tai sähköpostin kautta.
• Käytät tai katselet verkkosivustoamme selaimesi evästeiden kautta.
• Keskustelet chatbottimme kanssa.
• Soitat meille myyntipuhelun

Miten käytämme tietojasi?

Yhtiömme kerää tietojasi, jotta voimme:

• Käsitellä tilauksesi tai hallita asiakastiliäsi.
• Lähettää sinulle shäköpostitse erikoistarjouksia muihin tuotteisiin tai palveluihin liittyen, joista uskomme sinun mahdollisesti pitävän.

Kun yhtiömme käsittelee tilauksesi, se saattaa lähettää tietojasi tai käyttää saamiansa tietoja luottoluokitusyrityksiltä estääkseen vilpillisiä ostoksia.

Miten turvaamme tietosi?

Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi vain niin kauan kuin tarpeen tai lainsäädännöllinen taho sen sallii.

Arvioimme tallentamiemme tietojen tarpeellisuuden tasaisin väliajoin ja poistamme kaikki sellaiset tiedot, joita ei enää tarvita tässä tietosuojalausunnossa yllä mainittujen syiden takia.

Pidämme kaikkia keräämiämme henkilötietoja luottamuksellisina. Tietoihisi voidaan päästä käsiksi vain OIVANin työntekijöiden tai konserniyhtiön työntekijöiden toimesta silloin, kun se on tarpeellista tietoihisi liittyvän työn suorittamiseksi.

OIVANin ja sen kumppaneiden verkosto sekä välineet on turvattu käyttäen asianmukaisia toimia henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi luvattomalta pääsyltä ja laittomalta tai vahingossa tehdyltä tuhoamiselta, muutoksilta, paljastamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelytavalta.

Saatamme ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn ulkopuolisille palveluntarjoajille. Tällaisissa tilanteissa muodostamme asianmukaiset sopimukset palveluntarjoajien kanssa varmistuaksemme siitä, että henkilötietojasi käsitellään luottamuksellisesti sekä tietosuojalausuntomme että sovellettavien lakien mukaisesti.

Markkinointi

Yhtiömme haluaa lähettää sinulle tietoa tuotteistamme sekä palveluistamme, joista uskomme sinun mahdollisesti pitävän. Jos olet hyväksynyt markkinointiviestinnän vastaanottamisen, voit aina myöhemmin kieltäytyä siitä.

Sinulla on oikeus missä tahansa vaiheessa estää yhtiötämme ottamasta sinuun yhteyttä markkinointisyistä.

Mitä oikeuksia sinulla on tietosuojaan liittyen?

Yhtiömme haluaa varmistaa, että tunnet täysin kaikki tietosuojaan liittyvät oikeutesi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus:

Saada pääsy tietoihin – Sinulla on oikeus pyytää yhtiöltämme kopiot henkilökohtaisista tiedoistasi. Saatamme laskuttaa tästä palvelusta pienen kulun.

Oikaista tiedot – Sinulla on oikeus pyytää, että yhtiömme korjaa kaikki tiedot, joiden uskot olevan virheellisiä. Sinulla on myös oikeus pyytää, että yhtiömme täyttää tiedot, jotka ovat mielestäsi vajaita.

Poistaa tiedot – Sinulla on oikeus pyytää yhtiötämme poistamaan henkilötietosi, tietyin edellytyksin.

Rajoittaa tietojen käsittelyä – Sinulla on oikeus pyytää yhtiötämme rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, tietyin edellytyksin.

Oikeus kieltäytyä tietojen käsittelystä – Sinulla on oikeus kieltää yhtiötämme käsittelemästä henkilökohtaisia tietojasi, tietyin edellytyksin.

Oikeus tietojen siirtämiseen – Sinulla on oikeus pyytää, että yhtiömme siirtää sinusta keräämämme tiedot toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle, tietyin edellytyksin.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää mitä tahansa näistä oikeuksista, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä sähköpostitse.

Soita meille:

Lähetä sähköpostia: myprivacy@oivan.com

Evästeet

Evästeet ovat tietokoneellesi asetettuja tekstitiedostoja tavallisten internetlokitietojen sekä vierailijoiden käyttäytymisen keräämiseksi. Kun vierailet verkkosivustoillamme, saatamme kerätä automaattisesti tietoa sinusta evästeiden tai vastaavan teknologian avulla.

Vieraile osoitteessa allaboutcookies.org saadaksesi lisätietoja.

Miten käytämme evästeitä?

Yhtiömme käyttää evästeitä monella tavalla parantaakseen käyttökokemustasi verkkosivustollamme, mukaan lukien:

• Pitääkseen sinut kirjautuneena sisään
• Ymmärtääkseen, miten käytät verkkosivustoamme
• Google Analytics. Käytämme Google Analytics -ohjelmistoa seurataksemme sivustoamme. Lisäksi Google tallentaa evästeitä verkkosivustollemme, joiden avulla Google seuraa asiakkaidensa verkkosivustojen käyttöä. Lue lisää Google Analyticsistä tästä ja Googlen palveluista yleensä tästä.
• Twitter. Käytämme Twitteriä tarjotaksemme jakamispainikkeen sekä seurataksemme käyttäjien toimia verkkosivustollamme. Lue lisää Twitterin evästeistä tästä.
• Facebook. Käytämme Facebookia tarjotaksemme jakamispainikkeen sekä seurataksemme käyttäjien toimia verkkosivustollamme.

Minkälaisia evästeitä käytämme?

On olemassa lukuisia erilaisia evästetyyppejä. Meidän verkkosivustollamme käytetään seuraavia evästetyyppejä:

• Käytettävyys – Yhtiömme käyttää näitä evästeitä tunnistaakseen sinut verkkosivustollamme sekä muistaakseen aiemmin valitsemasi valinnat. Näihin voi lukeutua esimerkiksi sijaintisi sekä haluamasi kieli. Käytössä on valikoima ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeitä.
• Mainonta – Yhtiömme käyttää näitä evästeitä kerätäkseen tietoa vierailustasi verkkosivustollamme, sisällöstä, jota katselit, linkeistä, joita seurasit sekä tietoa selaimestasi, laitteestasi ja IP-osoitteestasi. Yhtiömme voi joskus jakaa rajoitetun määrän tällaista tietoa kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksissa. Saatamme myös jakaa online-tietoja, joita on kerätty markkinointikumppaneidemme asettamien evästeiden kautta. Tämä tarkoittaa, että vieraillessasi toisella verkkosivustolla saatat nähdä markkinointimateriaalia liittyen selaustoimintaan meidän sivustollamme.

Miten hallita evästeitä

Voit kieltää selaimesi sallimasta evästeitä, ja yllä oleva verkkosivusto kertoo, kuinka voit poistaa evästeet selaimestasi. Huomaa kuitenkin, että tietyissä tilanteissa osa verkkosivustomme ominaisuuksista ei välttämättä tällöin toimi.

Muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöt

Yhtiömme sivusto pitää sisällään linkkejä muille verkkosivustoille. Tietosuojakäytäntömme koskee vain omaa verkkosivustoamme, joten jos klikkaat linkkiä toiselle verkkosivustolle, sinun tulisi lukea heidän tietosuojakäytäntönsä.

Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Yhtiömme tarkastelee tietosuojakäytäntöämme tasaisin väliajoin ja lisää päivitykset tälle verkkosivulle. Tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi 9. syyskuuta 2020.

Näin otat meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä liikkuen yhtiömme tietosuojakäytäntöön, tietoihin, joita tallennamme sinusta tai jos haluat käyttää jotain tietosuojaoikeuksistasi, älä epäröi ottaa meihin yhteytä.

Lähetä sähköpostia: myprivacy@oivan.com

Soita meille: +358 40 730 7813

Tai lähetä kirje mihin tahansa toimistoomme (löydät osoitteet sivustomme alareunasta).